Daca ai ajuns la aceasta pagina, atunci probabil ca te numeri printre acei oameni fericiti care au povesti frumoase cu catei, pisici, iepuri, testoase sau alte animalute?! Sau poate ai trait aventuri de neuitat calatorind prin diverse locuri din lume, intalnind tot felul de animale salbatice. Daca presupunerea noastra este corecta, atunci te invitam sa impartasesti aceste povesti si cu cititorii Pets of Champions. O poti scrie in limba romana sau engleza, iar noi ne vom ocupa de traducere si editare.  

 

CUM POti publica un articol @ PETS OF CHAMPIONS

Iata cateva lucruri pe care e bine sa le cunosti si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi, daca vrei sa publici povestea ta cu animale:

  • Inainte de a trimite povestea, citeste Terms & Conditions & Appearance Release;
  • Articolul - poate fi trimis in limba romana sau engleza, deci nu-ti face griji! Ne asiguram noi ca textul suna bine si se citeste usor! 
  • Pozele - calitatea conteaza, asa ca iti recomandam sa ni le trimiti la o rezolutie de 1200x600 pixeli sau mai mare, de preferat pe format orizontal (landscape); putem sa folosim si format vertical, dar pentru o afisare optima pe telefoane mobile, formatul orizontal e de preferat; noi vom decide care poze le vom utiliza;
  • Video -  filmarile sunt binevenite, dar nu si obligatorii; in cazul in care ai filmari si vrei sa le folosim in cadrul articolului, te rugam sa te asiguri ca nu ai folosi muzica pentru care nu detii drepturile de autor;  
  • Trimiterea materialelor - toate materialele (ex. text, poze, video), trebuie trimise la adresa de email petsofchampions@gmail.com sau folosind un serviciu online de transfer de fisiere; 
  • Consim - din motive de legislatie, este necesar sa avem acceptul tau priving utilizarea si publicarea materialelor, motiv pentru care este obligatoriu sa completezi formularul online; cand completezi, te rugam sa mentionezi numele articolului.  

Asteptam cu nerabdare vesti de la tine!

Humans @ Pets of Champions

Prenume & Nume de familie *
Prenume & Nume de familie
Te rugam sa mentionezi titlul articolului. Te rugam sa mentionezi daca materialele au fost trimise pe email si cand. Daca le-ai trimis printr-un serviciu online de transfer fisiere, te rog sa mentionezi link-ul de unde pot fi descarcate.
Accept legal *
Am citit, am inteles si accept Termenii & Conditiile de publicare (inclusiv Appearence Release) pentru materialele care se vor posta pe site-ul petsofchampions.com

 

Name *

First Name

Last Name

Email Address *

Your Pet Story *

Please mention your story title, so we can easy identify it. Whether your materials were uploaded on a server or sent directly to our email address (petsofchampions@discovery.com), please specify the details (e.g. sent by email, the link (URL) where we can download them).

Terms of Agreement *

I have read, understood and accepted all Terms & Conditions (including Appearance Release) regarding the submission of all types of content.

 Yes

 

 

People need more inspiring real life pet stories. As Anatole France once said "until one has loved an animal a part of one's soul remains unawakened", we believe that a pet's love can change one's life. So, here are some funny and emotional stories about all kinds of pets. We hope these stories will inspire you to share yours!